Συνεργείο


Μετά από χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εμπορίας μοτοσυκλετών η εταιρία Γ. Καρακώστας και ΣΙΑ Ε.Ε. του Γιώργου Καράκωστα και των γιών του Νίκο και Δημήτρη προμηθεύει την ελληνική αγορά και ικανοποιεί τις προσδοκίες των αναβατών, μέσω των μοντέλων της Honda.

Η ιστορία μας ξεκινάει από τον τομέα των επισκευών και τις εισαγωγές-πωλήσεις μοτοσυκλετών στην ελληνική αγορά από το 1982, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην προσφέρουμε και μεταχειρισμένα μοντέλα, με πολλές επιλογές σε όλες τις κατηγορίες.

Το πιο σημαντικό κομμάτι όμως – και καθήκον μας – είναι η παροχή της πολύχρονης εμπειρίας μας και η εξειδίκευση στο τεχνικό κομμάτι των μοτοσυκλετών και σκούτερ της Honda.

Το πάθος μας για τα μηχανοκίνητα δίτροχα δεν σταματάει εδώ. Ξεκινώντας από τον Γιώργο και συνεχίζοντας με τον Νίκο και τον Δημήτρη, έχουμε κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα και διακρίσεις, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε Ευρωπαϊκούς αγώνες και θεσμούς.

Είμαστε περήφανοι αντιπρόσωποι Honda και συνεργάτες από το 1999 μέχρι και σήμερα. Στο κατάστημα μας, που βρίσκεται επί της Λεωφόρο Γαλατσίου στο Γαλάτσι, είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε να μας γνωρίσετε και να δοκιμάσετε πολλά από τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρίας που διαθέτουμε για test ride.